Tuotesarjat

Tuotesarjat

Korkeatasoiset tuotesarjat ihosi parhaaksi.

Käytämme hoidoissamme vain laadukkaita, korkealuokkaisista raaka-aineista tehtyjä ihonhoitotuotteita. Tuotteet on suunniteltu hoitamaan ja hemmottelemaan erilaisia ihotyyppejä.

Lue lisää Payot-, Gigi-, Biodroga-, Hjeronymus- ja Mark Birch -tuotteista alla!

Ota yhteyttä ›

Beautylines®

beautylines® perustuu tehokkaaseen teknologiaan, jossa yhdistyvät useat hyaluronihappotyypit. Sekä korkea- että matalamolekyylinen hyaluronihappo säätelevät veden sitoutumiskykyä ihossa ja hiuksissa. Mukana on myös vitamiineja, hivenaineita ja mineraaleja, jotka ravitsevat ja vahvistavat ihoa ja hiuksia täysin luonnollisella tavalla. Runsaiden vitamiinien ja kivennäisaineiden lisäksi kauneusjuomamme ja -kapselimme sisältävät myös runsaasti antioksidantteja. Nämä suojaavat soluja hapettumisstressiltä ja torjuvat näin ikääntymisprosessia.

Ihmisten luonnollisen kauneuden kohentaminen ja ylläpitäminen viimeistellään täysin kivuttomalla kosmeettisella hoidolla. Hienoimmat kosteuttavat ja rakenteita vahvistavat silkkiproteiinit yhdistetään itävaltalaiseen laatukosmetiikkaan, joka saa aikaan näkyvän kohotuksen ja pysyvämpää ihon parantumista.

Tähän mennessä on luotu pieni, mutta erinomainen tuotevalikoima. Ensiluokkaista ja laadukasta kosmetiikkaa ja ravintolisävalmisteita, jotka täydentävät ja tukevat toisiaan täydellisesti.

Salzburgin kosmetiikkalaatua iholle ja hiuksille Made in Austria.

Suomessa myytävänä sarjan kotihoitotuotteina löytyy Magic Cocoon -silkkiproteiinipallot, Hyaluron Power Booster -tehoseerumit, ripsiseerumit ja HyaLips -huulihoitopaketit.

 

Lue lisää › Kysy lisää ›

Payot-tuotesarja

Vielä tänä päivänä 80 vuoden kokemuksen voimalla Payot-laboratoriot seuraavat Tohtori Payot:n ammattitaidon, asiantuntemuksen ja anteliaisuuden jalanjälkiä, ylläpitäen jatkuvasti halua tuottaa naisille mielihyvää ja kauneutta.

Payot-tuotteissa ainesosasina toimivat ihoasi hoitavat yrtit, kasvit ja mineraalit. Kattava kauneudenhoitosarja sisältää yhteensä 15 linjaa kasvoille ja vartalolle. Laajasta tuotevalikoimasta löydät sopivat tuotteet, jotka toimivat täydessä harmoniassa ihosi tarpeiden mukaan.

Turvallisuus ja miellyttävyys ovat avaintekijöitä Payot-hoidoissa. Tästä syystä Payot:n laboratoriot tutkivat tarkasti jokaisen tuotteen. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Lue lisää › Kysy lisää ›

Gigi-tuotesarja

Gigi Cosmetic Laboratories valmistaa "high-tech" kosmeettisia ja lääkkeellisiä ihonhoitotuotteita kuluttajille, ammattilaisille ja ihotautilääkäreille. Aktiiviset tuotteet valmistetaan luonnollisista raaka-aineista erikoistekniikalla, joka mahdollistaa tehokkaan ja näkyvän lopputuloksen. Gigin tuotteet ovat bio-yhteensopivia (yhteensopivia solujen ja kudosten kanssa) sekä testattu arvostetuissa dermatologisissa laitoksissa. Erinomaiset tuotanto-olosuhteet, säntillinen laadunvalvonta ja tehokas testaus varmistavat ensiluokkaiset tuotteet.

Lue lisää › Kysy lisää ›

Biodroga

Biodroga tarjoaa sinulle korkealaatuista biologista kosmetiikkaa, jonka avulla luot arkeesi täydellisen hyvän olon tunteen. Jokainen tuotelinja on täydellinen ihonhoito-ohjelma ja niiden sisältämät tuotteet tuovat avun erilaisiin ihon ongelmiisi. Päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja kasvo-ja vartalolinjoja täydentävät naamio-, ampulli-, ja erikoistuotelinja.

Biodroga haluaa tarjota sinulle terveemmän ja kauniimman ihon, tieteen viimeisten saavutusten avulla. Tuotteiden raaka-aineet ovat biologista alkuperää ja niiden teho on testattu. Ne edustavat aina uusinta tietämystä ja viimeisintä teknologiaa modernin kosmetiikan maailmassa.

Kaikki Biodroga tuotteet on testattu dermatologisesti valvotuissa olosuhteissa, eikä niitä testata eläinkokein. 

Lue lisää › Kysy lisää ›

Hjeronymus

Hjeronymus on pohjoismaalainen kosmetiikkasarja, joka tarjoaa kattavan ja laadukkaan tuotevalikoiman ihosi yksilöllisiin tarpeisiin sopivilla tuotteilla. Huolellisella kotihoitosuunnitelmalla ja säännöllisellä kotihoidolla pääset parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, yhdessä hoitolassa tehdyn syväpuhdistushoidon kanssa.

Hjeronymus perustuu tuloksellisiin ihonhoitomenetelmiin ja hoitosuunnitelmaa tukeviin kotihoitotuotteisiin.

Lue lisää › Kysy lisää ›

Mark Birch

Ennenaikaiseen hiustenlähtöön ja hiusten kasvun heikkenemiseen tunnetaan kymmeniä erilaista syytä. Ne voivat olla geneettisiä, hormonaalisia, stressistä, vaihdevuosista tai sairauksista johtuvia syitä.

Noin 85% miehistä ja 60% naisista kärsivät ennenaikaisesta hiustenlähdöstä. Oikeilla hoidoilla hiustenlähtö voidaan pysäyttää ja kasvu aktivoida uudelleen.

Tuuheiden ja vahvojen hiusten kasvun edellytys on terve hiusjuuri. Puhdas, tasapainoinen, ravittu hiuspohja on lähtökohta kaikille hiustenlähdön ongelmien hoitamiselle. Mitä terveempi hiuspohja, sitä paremmin hiukset kasvavat.

Hiustenlähtöä voidaan hoitaa tuloksellisesti ja luonnollisesti noudattamalla yksinkertaisia sääntöjä ja tutkittuja perusperiaatteita. Mark Birch Trichologist™️ tuotteet on suunniteltu ja kehitetty palauttamaan hiuspohjan kunto ja aktivoimaan hiustenkasvua luonnollisesti ja tehokkaasti. 

Mark Birch trichologist™️ tuotteet

Mark Birch Trichologist™️ tuotesarja on täydellinen kokonaisuus, joka sisältää hiuspohjaan puhdistavan shampoon lisäksi hiusta ravitsevan hoitoaineen, tehokkaat hiuspohjan hoitotiivisteet sekä sisäisesti käytettävät lisäravinteet.

Englannissa valmistetut Mark Birch Trichologist™️ sarjan tuotteet sopivat kaikille sillä ne ovat hypoallergeenisia, eikä niitä ole testattu eläinkokein. Tuotteet ovat täysin biohajoavia, ympäristöystävällisiä ja vegaanisia. 

Boosteri-hoito aktivoi ja tehostaa hiusten kasvua sekä tasapainottaa hiuspohjaa. Suositellaan tehostamaan kotihoitotuotteiden vaikutusta ja nopeuttamaan näkyviä hoitotuloksia.

Kysy lisää ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika