Kollageenisilkkilankakohotus

Beautylines® Kollageenisilkkilankakohotus

Beautylinesin® Kollageenisilkkilankakohotus on uusi neulaton anti-aging-metodi, jolla voi parantaa hellävaraisesti ikääntymisen merkkejä ja saavuttaa hämmästyttäviä tuloksia jopa yhdellä hoitokerralla.

Beautylines® ACTIVE LIQUID (hoitoseerumi) on kehitetty silkkilankoja varten tuote. Molempien, eli silkkilankojen ja seerumin, ainesosat on kapseloitu pieniin nanosomi-partikkeleihin (TDN-teknologia). Yhdessä käytettynä ja omalla hierontatekniikalla seerumi ja silkkilangat pystyvät tunkeutumaan solujen välisten tilojen kautta syvemmälle orvaskeden alla sijaitsevaan dermikseen.

Asiakas saa mukaansa 24 tunnin kotihoitotuotteen 12 silkkilangan hoidossa Beautylines® HYALURONIC MOISTURE -KONSENTRAATIN (hyaluroni-tiiviste), joka on täydellinen tuote jälkihoitoon antamaan iholle riittävästi tarpeellista kosteutta seuraavien 24 tunnin ajaksi.

Mikä on silkkilankakohotus?

Kollageenisilkkilangat koostuvat fibroiini- ja serisiiniproteiineista. Erityisesti silkkilangoille kehitetyn Beautylines® Active Liquidin avulla molempien tuotteiden arvokkaat ainesosat kapseloituvat pieniin nanosomihiukkasiin (TDN-teknologia) ja siten niillä on mahdollisuus murtautua ihon pH-arvon ja ihon läpi solun rakoja syvemmälle dermikseen. Näin muodostuu pehmeä kerros kosteuttavia silkkiproteiineja hoitamaan ihoa. 

Ryppyjen vähentämisen lisäksi ihosta tulee joustavampi ja kiinteämpi. Hoito kosteuttaa täydellisesti ihoa ja ihon väri tasoittuu sekä heleytyy. Kollageenisilkkilankahoito on täysin kivuton hoito, jonka tavoitteena on saada aikaan ihon parantumista ja näkyvää kohotusvaikutusta.

Silkki on hieno kuitu, jota saadaan silkkiäistoukkien koteloista. Se on ainoa luonnossa esiintyvä jatkuva tekstiilikuitu, joka koostuu pääasiassa proteiineista. Proteiineja löytyy kaikista soluista ja ne antavat niille niiden rakenteen. Silkin pH-arvo on erittäin ystävällinen iholle ja on siksi erittäin arvokas luonnontuote.

SILKKILANKAKOHOTUS ON TÄYSIN KIVUTON KOSMEETTINEN MENETELMÄ!

Hoidon vaikutus ei korvaa Botoxia, täyteaineita tai mesolankoja. Se on kuitenkin täydellinen vaihtoehto luonnolliseen kohotukseen ilman neuloja, veitsiä, leikkausta tai ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja mahdollistaa kestävää ihon parantumista sisältäpäin. Ihosta tulee joustavampi ja kiinteämpi ja se saa paljon kosteutta.

Ota yhteyttä ›

Hinnat

Kasvohoito
- sis. alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, 12 silkkilankaa + 5 ml kotihoitotuote

60 min 220 €

4. kerran sarja kasvohoitoon (Hoitokerrat kuukauden sisällä) 

680 €

Silkkilankakohotus/-nosto -hoito kaulalle
- sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan sekä silkkilankoja tarvittavamäärä (max. 12 kpl) + 5 ml kotihoitotuote

60 min 150 €

4. kerran sarja kaulan alueen kohotukseen (Hoitokerrat kuukauden sisällä) 

550 €

Silkkilankakohotus/-nosto -hoito décolleté-alueelle
- sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan sekä silkkilankoja tarvittavamäärä (max. 12 kpl) + 5 ml kotihoitotuote

60 min 130 €

4. kerran sarja décolleté alueen kohotukseen (Hoitokerrat kuukauden sisällä) 

450 €

Silkkilankakohotus/-nosto -hoito
- sis. alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, 6 kpl silkkilankaa + sarjan aikana 2 kertaa 5 ml hoitohoitotuote

45 min 180 €

4. kerran sarja hoitoon (Hoitokerrat kuukauden sisällä) 

550 €

Kohdennettu silkkilankakohotus kasvoille
- esim. otsa/ohimo rypyt; sibeliusjuonteet, silmän ylä -ja alajuonteet, marionetti-juonteet, nasolabiaalijuonteet, suupielen juonteet, huulijuonteet + 5 ml kotihoitotuote (1. kerralla mukaan, kestää kolme kohdennettua hoitoa)

30 min/hoidettavaksi valittu alue 90 €

Silkkilankakohotus yhden langan hinta
- Kaikille, jotka eivät halua pistos- tai täyteainehoitoja, mutta haluaa näkyvää anti-aging siloitusta

15 €

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika